duminică, 18 aprilie 2010

Anunturi

Postati aici anunturi de vanzari si cumparari de echipament montan, accesorii si altele. Anuntul trebuie sa contina datele de contact si informatii referitoare la produs (eventual poza si pret).

Daca organizati un eveniment de vacanta sau weekend: excursii, maraton, concurs foto, drumetii, ciclism, alpinism sau cunoasteti festivaluri si evenimente locale in mijlocul naturii, postati aici anuntul pentru a atrage cat mai multi prieteni vizitatori si participanti. Anuntul trebuie sa contina locul si data, conditii de participare, datele de contact si detaliile evenimentului.

Vizitati www.muntii-bucegi.ro un site cu idei de vacante, concedii si calatorii, informatii despre cazare, trasee, drumetii, obiective turistice, harti, poze, peisaje, video, glume, bancuri, divertisment, meteo, webcam,
stiri si multe altele! Daca va place, puteti sa ma contactati la adresa mea de e-mail muntii_bucegi@yahoo.com pentru a comanda un site la fel de frumos, despre turism - daca aveti o pensiune, cu copii si jucarii, evenimente deosebite din viata, un site de afaceri si comert - daca aveti o afacere proprie sau cu orice ati dori sa aveti un site personal.

www.muntii-bucegi.ro

Un comentariu:

  1. Salut

    Vreau sa cumpar o pereche de bocanci goretex cu talpa vibram, buni si ieftini, marimea 39.
    Astept raspunsul tot aici. Va contactez eu.

    Dana

    RăspundețiȘtergere